[ despre noi ]

Ideal Concept

Influent, inovator și progresist, Ideal Concept reinventează o abordare complet modernă pentru amenajarile interioare. Sub noua viziune a directorului de creație Oana V. compania a redefinit luxul, consolidându-și și mai mult poziția.

Eclectice, contemporane,moderniste, clasice — produsele comercializate de Ideal Concept reprezintă vârful măiestriei producatorilor si furnizorilor nostrii fiind de neegalat pentru calitatea și atenția la detalii.

Misiunea companiei nostre este să proiecteze, să producă și să distribuie finisaje premium, produse din mdf, profile si accesorii din aluminiu de ultimă generație sub brandul Ideal Concept, usi interioare, precum și să gestioneze, prin echipa sa, distribuția de pardoseli laminate si placi ceramice ce pot face fata cu usurinta oricarui tip de buget.

Puterea companiei noastre se bazează pe complementaritatea si buna comunicare dintre arhitectii nostrii, Anca Bodale si Gheorghe Ciobanu, atat cu antreprenorii, managementul și restul structurii organizaționale necesare functionarii noastre in crearea de concepte unice.

Creativitatea este esența care dă viață produselor noastre. Valoarea Creativității se leagă de valoarea Antreprenoriatului, făcând posibilă crearea de finisaje originale care exprimă un stil unic în conformitate cu așteptările pieței.

Principiile functionarii noastre:

1. Contrast si armonie
2. Respect si promptitudine pentru parteneri
3. Creativitate si anteprenoriat
4. Integritate si etica in afaceri
5. Responsabilitate si onestitate
6. Respect pentru mediul inconjurator
7. Orientarea si concentrarea pe nevoile clientilor
8. Corectitudine in relatiile cu furnizorii si partenerii nostrii de afaceri
9. Instruire, abilitare si comunicare cu angajatii.
10. Imbunatatirea competentelor profesionale in mod egal tuturor membrilor echipei.